Skoleskidag

Din skole eller klasse er herved invitert til oss Marikollen til en fantastisk skidag hos oss. Vi tilbyr 2 åpne heiser, barnebånd, nypreparerte bakker og personalet tilknyttet heis/sikkerhet.

I tillegg kan Marikollen Hytta åpnes som varmestue gjennom hele skidagen (minimum 60 elver). Uansett om dere leier med eller uten Marikollen Hytta vil toaletter være tilgjengelig. Ved behov for HC toalett må dette varsles på forhånd.

Gleder meg hvert år til årets kuleste skoledag når vi er i Marikollen med hele skolen! Tøft at det er hjemmebanen til Henrik Kristoffersen…

Utover dette har vi en rekke benker og grillhytter utendørs som kan disponeres fritt av skolen/klassen. Grillkull, mat og utstyr til grilling må eventuelt medbringes på egenhånd.

Åpningstiden i bakken vil være fra kl.09:00 til kl.14:00.

Skolen må selv stille med personell (lærere/foresatte) som kan bistå elevene i heisene. I tillegg må skolen stille med en vaktpost i bakken, dersom elevenes alder tilsier at dette er hensiktsmessig. Om flere lærere er med på ski, er dette ikke nødvendig.

Enntebakken

Praktisk informasjon

Marikollen stiller med heisvakter og står for sikkerhet under hele skidagen. Vi anbefaler alle skoler å leie med Marikollen Hytta, spesielt hvis enkelte elever ikke skal stå på ski. Maks 80 elever inne i Marikollen hytta samtidig, dermed må lunsj fordeles utover dagen om det er mer enn 80 elever.

  • kr 160,- per elev
  • kr 35,- per elev (minimum 60 elever)
  • eller ta betaling ved ankomst (kun kort)
  • (1 lærer per 10. elev, utover dette må lærerkort kjøpes)

Viktig informasjon

  • Alle elever og lærere må bruke hjelm
  • Lærere er ansvarlige for at elevene/skolen rydder etter seg.
  • Elevene skal ikke oppholde seg i Marikollen hytta uten tilsyn av en eller flere voksne fra skolen.
  • Elever som ikke skal stå på ski denne dagen, må ha eget opplegg arrangert av skolen. Dette kan for eksempel være aking i barnebakken eller skøyter når det er is på skøytebanen.

Har du noen spørsmål vedrørende SKOLESKIDAG kan du sende mail til: skiskole.alpin@rsk.no.

Med vennlig hilsen
Team Marikollen  

TELL ME MORE

Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

156-677-124-442-2887
info@wordpress.com
184 Main Collins Street Victoria 8007
Follow Us: