Åpningstider

Skisenteret er åpent fra vi har fått snø i anlegget, frem til snøen har smeltet.

Kafeen og barnebåndet har samme åpningstider som skisenteret.
JumpBagen har egne åpningstider. Den er nå stengt for denne sesongen 2021/2022. Mandager er anlegget stengt for publikum, da er det trening for de som står aktivt i Rælingen Skiklubb Alpin.

  • kl 17:30-21:30
  • kl 11:00-16:00
  • Stengt for sesongen 21/22
  • Siste åpningsdag 10. april 2022

SKIPASS

Vi selger heiskort både på nett og fysisk i Marikollen. Velkommen til å nyte fantastiske dager i bakkene våre. Siste åpningsdag er 10. april 2022. JumpBagen er stengt for sesongen.

Det gis ingen erstatning ved uforutsette driftsstans f.eks. ved dårlig vær, strømbrudd, maskinfeil e.l. Ved misbruk eller brudd på anleggets regler kan kortet inndras og personer bortvises fra anlegget. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser uten varsel.

Gavekort

Kjøp gavekort!

Nå kan du enkelt kjøpe gavekort og betale med enten Visa, Maestro, Mastercard eller Vipps. Plukk ut hvilket gavekort du ønsker å kjøpe, og etter fullført betaling får du gavekortet sendt direkte til din e-post.

Heiser & Løyper

Vi har 4 nedfarter, to heiser og et barnebånd per i dag.

Marikollen er fortsatt under utbygging. Når hele anlegget er ferdigstilt vil vi ha syv nedfarter og fire heiser. Vi håper at Marikollen skianlegg ferdigstilles ila 2024/2025.
I 2022 kom også JumpBagen til Marikollen. Den vil være fast i Marikollen sesongene fremover.

Barnebakken

Barneområdet i Marikollen ble åpnet i desember 2019 da det var stor etterspørsel etter et slikt området.

I samarbeid med hovedsponsoren Sparebank 1 Østlandet utviklet derfor Rælingen skiklubb et eget barneområde tilknyttet det øvrige alpinanlegget, kafeen og lysløypa i Marikollen. I barneområdet er det gratis å kjøre ski, familier kan benytte seg av grillhytter, og anlegget har egen akebakke. Barnebåndet frakter deg opp bakken. Her kan de aller minste barna oppleve mestring og utvikle skiferdigheter blant morsomme figurer i barneløypa.

Marikollen Kafé

Velkommen til kafeen med varmestua her i Marikollen.

Åpningstidene er de samme som resten av skisenteret. Hos oss kan du få kjøpt noe godt å drikke på, både varmt og kaldt. Vi har også verdens beste toast og noen andre småretter for å mette de som er småsultne, og selvfølgelig har vi noe søtt og godt. Ta turen innom for å nyte en god kopp kakao foran peisen.

Webkamera

For best mulig værmelding anbefaler vi pent.no. Her kan du se live bilder fra Marikollen.

Vi har flere webkameraer hvor du kan se livebilder fra Marikollen alpinanlegg. Vi har ingen livebilder fra langrennsløypa eller hoppbakken.

Skoleskidag

Din skole eller klasse er herved invitert til oss Marikollen til en fantastisk skoleskidag hos oss.

Vi tilbyr 2 åpne heiser, barnebånd, nypreparerte bakker og personalet tilknyttet heis/sikkerhet. Vi har en rekke benker og grillhytter utendørs som kan disponeres fritt av skolen/klassen

Bursdagsfeiring

Ser du etter en arena for å arrangere en aktiv bursdag for ditt/dine barn kan du bruke hele Marikollen som barnas lekeplass innenfor våre åpningstider.

Vi kan anbefale området på toppen av barnebakken, der har du totalt fem grillhytter til disposisjon. Skibåndet er helt gratis for små og store. Vi har per i dag ingen pakkeløsninger i Marikollen for barnebursdager. Dette er noe vi skal se nærmere på i fremtiden.

Overnatting

Det er flere overnattingsmuligheter i Lillestrøm. Vi anbefaler Scandic Lillestrøm og Thon Hotel Arena.

Begge hotellene ligger kun 8 min fra Marikollen med bil og 14 min med buss fra bussterminalen i Lillestrøm. I tillegg ligger begge hotellene sentralt i Lillestrøm by.

Destinasjon Marikollen

Marikollen skal bli så mye mer enn kun en vinterdestinasjon.

Vi kan ikke røpe alle planer for Marikollen på nåværende tidspunkt. Men vi kan avsløre at Marikollen skal med tiden bli en helårsdestinasjon for hele familien.

Leie deler eller hele Marikollen

Både skoler, bedrifter og privatpersoner kan gjennomføre arrangement i Marikollen.

Hos oss er det kun fantasien som setter en stopper for hva som kan arrangeres hos oss. Om din bedrift vil arrangere et renn for hele bedriften legger vi til rette for det, om din skole ønsker skolekjøring hos oss er dere hjertelig velkommen eller om du som privatperson skal arrangere et spektakulært jubileum er det bare å ta kontakt med oss per mail.

TELL ME MORE

Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

156-677-124-442-2887
info@wordpress.com
184 Main Collins Street Victoria 8007
Follow Us: