Marikollen søker samarbeidspartnere

Marikollen søker samarbeidspartnere

Naturens eget familieland søker samarbeid med bedrifter og organisasjoner som ønsker å skape de beste forholdene for familier, sier Lene Eriksrød, markedsansvarlig i alpingruppa

Marikollen som destinasjon, med skibakken som hjertet i området, er «Naturens eget familieland». Her er et utendørseldorado for mestere i alle aldre.

– I Marikollen «blir du god». Dette budskapet har to dimensjoner: Det ene er at naturen legger til rette for at du skal bli god på og mestre ulike utendørsaktiviteter.  I tillegg skal Marikollen være et sted der familien og venner kan kose seg ute sammen og at hverdagens stress forsvinner. Det tror vi er viktige verdier for bedrifter å knytte sin merkevare opp mot, sier Eriksrød.

Hun fremhever at Marikollen ikke er en bedrift i tradisjonell forstand. Bakken er drevet av foreldre i alpingruppen som legger ned hundrevis av dugnadstimer hvert år på alt fra utbygging, til snøproduksjon, heisvakter, kafedrift, m.m.

– Ingen privatpersoner tjener penger på Marikollen. Alt overskudd går til å bygge ut og drive fasilitetene i bakken. Midler vi har går blant annet til til å bidra til å skape et av de  mest komplette familieanleggene i Oslo og Akershus, sier Eriksrød.

Alle penger går til å skape et bedre alpinanlegg

Midlene fra sponsorer og samarbeidspartnere skal uavkortet gå til å bygge ut mulighetene og fasilitetene i bakken, og i tillegg bedre driften i bakken.  

Innen få år blir Marikollen en av de beste alpinanleggene i Oslo og på Nedre Romerike. Det blir et komplett anlegg som har tre heiser og mer enn seks nedfarter, der alt henger sammen på en smart måte. 

– Penger fra samarbeidspartnere skal ikke gå til utbygging, det er allerede dekket. Vi ønsker midler til å skape et av de beste familieanlegget i Norge som skal gi mulighet for mestring i alle aldre. Blant annet jobber vi med å bygge et flott barneområde for de som vil ake og ta sine første svinger i bakken, sier Eriksrød.

Les hva ordføreren i Rælingen sier om Marikollen og den spennende utbyggingen.

Slik kan din bedrift samarbeid med Naturens eget familieland

Bedrifter og organisasjoner kan bidra på mange måter, og her er noen eksempler:

  • Hovedsponsor. Bedrifter som vil sette sitt preg på bakken og klubben. Alpingruppa har mange ideer på spennende samarbeidsmuligheter og konsepter med stort regionalt og nasjonalt nedslagsfelt. Ta kontakt for nærmere diskusjon
  • Arrangement: Klubben lager gjerne skreddersydde arrangement for enten interne bedriftsarrangement, for bedriftens kunder, eller velferdstiltak eksempelvis i form av skirenn for barna til bedriftens ansatte
  • Kjøp av sesongkort til bedriftens ansatte
  • Sponse områder enten ved varmestue eller i bakken, gjerne i kombinasjon med kjøp av sesongkort

Om du ønsker en dialog rundt spennende muligheter for din bedrift? Ta kontakt med Lene Eriksrød på marked.alpin@rsk.no.

Lukk meny