Våre samarbeidspartnere

Marikollen alpinanlegg er drevet på dugnad av en ivrig foreldregruppe. Anlegg ligger som hjertet i et større område ved Østmarka, og er det foretrukne møtestedet for lokalbefolkningen og de som bor i område rundt Rælingen. Vårt fotavtrykk i Marikollen er «Naturens eget familieland».

Det betyr at vi legger til rette for flotte opplevelser i et anlegg og et område som byr på alle fasiliteter og muligheter til idrett og friluftsliv.

Våre lojale samarbeidspartnere er svært viktige for at vi kan få midlene til hente ut det beste fra naturens eget familieland.

For å hjelpe oss skape enda bedre muligheter og fasiliteter for våre utøvere og gjester, ønsker vi samarbeidspartnere som deler våre verdier: Samhold, glede, mestringsfølelse og oppførsel. Dette er sunne verdier som vi ønsker skal prege alle deler av anlegget.

Alle bidrag fra samarbeidspartnere får uavkortet til å skape enda bedre fasiliteter og muligheter i alpinanlegget. Ved å bli partner med naturens eget familieland får du god syndighet i bakken, blant medlemmer og lokalbefolkningen som følger RSK alpin i sine kanaler.

Ønsker din virksomhet en presentasjon av hva vi kan tilby våre partnere? Send en epost til marked.alpin@rsk.no

Lukk meny