Finn frem

VEIBESKRIVELSE FRA OSLO

Kjør E6 Nordover til du kommer til Karihaugen der motorveien deler seg i to. Følg skilt mot Lillestrøm. Kjør gjennom Bårli-tunnelen og Rælingstunnelen. Den siste er på 1800 meter og ender i en rundkjøring. Ta til høyre i rundkjøringen, følg riksvei 120 i ca. 5 kilometer. Du passerer en Esso-stasjon og Rælingen KIWI på høyre side og kommer til en stor rundkjøring. Ta til høyre og følg skiltene mot Marikollen. Ta til venstre ved Marikollhallen og idrettsanlegget rett foran deg.

HVIS DU KOMMER NORDFRA PÅ E6 ELLER PÅ RIKSVEI 4

Ta av E6 ved Skedsmokorset ved 2 Shellstasjoner, eller Riksvei 4 ved Olavsgaard og følg skiltene mot Lillestrøm. Kjør gjennom Lillestrøm og følg skiltene mot Enebakk/Rælingen. Kryss Nitelva og følg riksvei 120 sydover i ca 5 km. Du passerer en Esso-stasjon og Rælingen KIWI på høyre side og kommer til en stor rundkjøring. Ta til høyre og følg skiltene mot Marikollen. Ta til venstre ved Marikollhallen og idrettsanlegget rett foran deg

MARIKOLLEN SKISENTER

Parkering

I forbindelse med utvidelse av Marikollen er det gravearbeid i området som skaper plassmangel, vi ber derfor om at de som står på langrenn eller skal ake bruker parkeringen ved Rælingen Videregående eller ved Rådhuset og går over brua til Marikollen.

Lukk meny