Praktisk informasjon

Løypekart - Marikollen

Skipass

Du er velkommen til å nyte fantastiske dager i bakkene våre. Vi selger heiskort både på nett og fysisk i Marikollen.

Alle må ha et SkiData KeyCard for å kunne bruke våre heiser (t-krok og skålheiser). Det kan man enten kjøpe i nettbutikken eller i heiskortutsalget. SkiData KeyCard kan gjenbrukes hos oss eller andre skisentre som har samme heiskortløsning. Barn under 6 år kjører gratis om de har hjelm og i følge med voksne som kjøper heiskort. SkiData KeyCard må de under 6 år ha for å kunne bruke skålheisene og t-kroken. SkiData KeyCard lades opp i heiskortutsalget eller kjøpes i nettbutikken ved kjøp av voksen-kort.

Barnebåndet er gratis og verken voksne eller barn trenger heiskort der.

Heiskort er rimeligere via nettbutikken enn fysisk i utsalget i Marikollen.

Heiskort for personer med kommunalt utstedt ledsagerbevis koster som oppført på prislisten. Antall ledsagere oppført på ledsagerbeviset har gratis heiskort, men må ha eget Skidata Keycard.

Det gis ingen erstatning ved uforutsette driftsstans f.eks. ved dårlig vær, strømbrudd, maskinfeil e.l. Ved misbruk eller brudd på anleggets regler kan kortet inndras og personer bortvises fra anlegget. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser uten varsel.

Priser

Vinterferie kort som gjelder fra mandag 19. til søndag 25. feb

Barn/ungdom (7-15 år): kr 995,-

Voksen (16+år): 1195,-

 

Priser for heiskort sesongen 2023/2024 (Online-priser i parentes).

Heiskort Barn/Ungdom
(7-15år)
Voksen
(16+ år)
Dagskort (lør-søn)
360 (325)
395 (360)
Kveldskort (tir-fre)
250 (225)
270 (250)
Weekend (lørdag og søndag)
595 (550)
675 (620)
Happy Friday
220 (170)
220 (170)
Enkeltur
65
100
Klippekort (10 klipp)
560
730
Sesongkort
3100
3585
Keycard
75
75
Knøttekort: Barn til og med 6 år er GRATIS dersom de bruker hjelm, og er i følge med en voksen som kjøper heiskort.
Gratis
Ledsager med ledsagerbevis
Gratis

Black week (mandag 21.nov kl 00.00 til søndag 27 kl 23.59) er det 20% på gavekort for dagskort og kveldskort! (rød pris)

Åpningstider

Skålheisen i MK3, t-kroken i MK1, barnebåndet og kafeen er nå åpnet.

Kafeen og barnebåndet vil ha samme åpningstider som skisenteret.
BagJumpen har egne åpningstider. Mandager er anlegget stengt for publikum, da er det trening for de som står aktivt i Rælingen Skiklubb Alpin.

Pga renn åpner vi senere:

Søndag 12. feb. kl 12


Skisenteret

l 17:30-21:00

LØRDAG og SØNDAG: Kl 11:00 – 16:00

BagJump (Stengt)

vi kommer tilbake med info når den åpnes. Det bygges hopp/inrun med plast slik at dette skal kunne brukes hele året.

Åpningstider i julen 2023

Fredag 22. Des kl. 11-16

Lørdag 23. Des 11-16

Søndag 24. Des 11-14

Mandag 25. Des 11-16

Tirsdag 26. Des 11-16

Onsdag 27. Des 11-16

Torsdag 28. Des 11-16

Fredag 29. Des 11-16

Lørdag 30. Des 11-16

Søndag 31. Des 11-16

Mandag 1.jan – stengt

Åpent som vanlig fra 2. jan 1730-21

Åpningstider i vinterferien 2024

Man-fre 19.-24.feb : kl 11-19

Lør og søn (både 17.-18. feb og 24.-25. feb): kl. 11-16

 

Heiser og løyper

Vi har 4 nedfarter, to heiser (skålheis og t-krok), et barnebånd og BagJump.

Denne sesongen åpner enda en nedfart og en skålheis. Den vil starte fra toppen av eksisterende skålheis, gå forbi BagJumpen og avstigningen blir på oversiden.

BagJumpen står permanent i Marikollen Skisenter.

Marikollen er fortsatt under utbygging. Når hele anlegget er ferdigstilt vil vi ha syv nedfarter og fire heiser.

Arrangementer

Renn og andre arrangementer som er planlagt for sesongen 2023/2024.

Når det pågår renn vil deler av bakken være stengt fram til rennet er ferdig.

Helgen 9.-11. februar så skal det tradisjonsrike Rælingsspretten kjøres i Marikollen. Dette er et skirenn for barn fra 12 år og yngre – helt ned til 4 år, og det skal kjøres slalåm, stor-slalåm og superG. Det kommer løpere fra hele Akershus i tillegg til Oslo, og vi kan også ønske velkommen til løpere fra Nord-Norge. Rennene starter kl 9 lørdag og søndag, men vi rekker ikke å være ferdig før åpningstid så det vil føre til noe redusert fremkommelighet i en kort periode for våre besøkende. Vi ønsker at dette skal gå så glatt som mulig så derfor deler vi denne informasjonen. Ønsker dere alle en superflott helg og lykke til for alle løpere.

Fredag 9. feb så skal det kjøres slalåm og rennstart kl. 18. Anlegget åpner som vanlig kl. 1730, men bakkene ved t-kroken er stengt pga rennet. Man kan likevel ta t-kroken til toppen, men må kjøre rundt og ned Enntebakken. Skålheisen (Mk3) går som vanlig, og parken og barnebåndet er også åpen.

Lørdag 10. feb er det stor-slalåm og rennstart kl. 9. Anlegget åpner som vanlig kl. 11, men MK1 (t-krok) og bakkene fra toppen er stengt frem til kl. 12. Skålheisen (MK3) går som vanlig, parken og barnebåndet er også åpent.

Søndag 11. feb SuperG og rennstart kl. 9. Anlegget åpner kl. 11. Her vil det være begrensninger i alle bakkene frem til kl. 12 søndag. Parken, MK3 (skålheisen) og barnebåndet er tilgjengelig som vanlig.

Mandag 12. feb er anlegget stengt som vanlig og det er også renn denne dagen.

Tirsdag 13. feb, onsdag 14. feb og torsdag 15. feb er det renn som vil gå fra toppen av bakken. Det vil være restriksjoner på t-kroken og bakkene fra toppen. Skålheisen (MK3) går som vanlig, parken og barnebåndet er også åpent.

Ta gjerne turen for å se på rennene! Ta hensyn ved parkering slik at alle kan få plass hos oss. Tusen takk for forståelsen og hjelpen!

Dato

Renn

Info om påmelding og deltagelse

9.-11.feb

Rælingsspretten

 

12.-13. feb

TL og HL Rangering Akershus

 

14.-15. feb 

TL og HL Rangering Oslo

 

19.-20. feb

FIS renn

Dette går på dagtid

4.-5. mars

HL og TL Rangering Akershus

 

11. mars

MyCar farten

 

Følg med og se hvilke aktiviteter som legges ut av våre samarbeidspartnere

Dato

Arrangement

Info om påmelding og deltagelse

9. mars

Bakke AS har Barnas Skidag.

Åpent for publikum.

16. mars

SpareBank1 Østlandet har skidag.

Åpent for publikum.

 

Gavekort

Kjøp gavekort!

Nå kan du enkelt kjøpe gavekort og betale med enten Visa, Maestro, Mastercard eller Vipps. Plukk ut hvilket gavekort du ønsker å kjøpe, og etter fullført betaling får du gavekortet sendt direkte til din e-post.

Marikollens kafé og kiosker

Velkommen til kaféen / varmestua og andre serveringssteder

Åpningstidene er de samme som resten av skisenteret. Hos oss kan du få kjøpt noe godt å drikke på, både varmt og kaldt. Vi har også verdens beste kanelsnurre «Maribolla», vafler, toast og noen andre småretter for å mette de som er sultne. Selvfølgelig har vi noe søtt og godt i tillegg til mineralvann og varme drikker. Ta turen innom for å nyte en god kopp kakao foran peisen.

Det er en kiosk lokalisert i barneområdet. Den er åpen i helgene. Her vil du finne et lite utvalg av varer som kaffe, mineralvann og sjokolade.

Lavvoen står midt i bakken og er åpen i helgene. Du kommer dit med både skålheisen og t-kroken. Her kan du nyte medbrakt matpakke eller kjøpe noe godt i kiosken tilhørende lavvoen.

Barnebakken

I Marikollen har vi gratis barneområde!

I samarbeid med hovedsponsoren Sparebank 1 Østlandet utviklet derfor Rælingen skiklubb alpin et eget barneområde tilknyttet det øvrige alpinanlegget, kafeen og lysløypa i Marikollen. I barneområdet er det gratis å kjøre ski, familier kan benytte seg av grillhytter og bålpanner, og anlegget har egen akebakke. Barnebåndet frakter deg opp bakken. Her kan de aller minste barna oppleve mestring og utvikle skiferdigheter blant morsomme figurer i barneløypa. Kiosken som står i området er åpen i helgene.

Skiskole

Rælingen Skiklubb Alpin har gleden av å invitere til Henrik Kristoffersen skiskole.

Gjennom skiskolen vil barna utvikle grunnleggende skiferdigheter og teknikk.

Våre dyktige instruktører, som også er trenere i alpinklubben, sørger for et variert aktivitetsprogram tilpasset det enkelte barns ferdighetsnivå. Formålet med skiskolen er å lære barna god skiteknikk slik at de kan oppleve mestring og skiglede i alpinbakken.

Veibeskrivelse

Marikollen ligger bare noen minutter unna Lillestrøm

Fra Lillestrøm sentrum tar det ca. 8 minutter med bil, eller 15 min med buss.

Leie Marikollen

Bedrifter og skoler kan leie hele eller deler av Marikollen Skisenter. Lag, klubber og skigymnas kan leie traseer for trening eller BagJumpen.

Det er kun fantasien som setter en stopper for hva som kan arrangeres hos oss. Om din bedrift vil arrangere et renn for hele bedriften legger vi til rette for det, om din skole ønsker skolekjøring hos oss er dere hjertelig velkommen. Om du som privatperson skal arrangere et spektakulært jubileum er det bare å ta kontakt med oss.

Marikollhytta leies ut til arrangementer. Se her for mer informasjon: Rælingen FK – Utleie Klubbhuset (rfk.no)

Trene i Marikollen

Trene eller arrangere renn i Marikollen

Klubber, lag og skigymnas kan trene i Marikollen etter avtale. Marikollen har blitt FIS-godkjent og har flotte treningsmuligheter – for både SL og SSL. Det er tilgjengelig traseer på dagtid og utenfor åpningstidene. For booking, ta kontakt med Sportslig leder, Tommy Akselsen, på mail Tommy@rsk.no eller mobil 90979033.

Løperkort kjøpes online og egen promokode fås ved bestilling av trase. Det gis et gratis trenerkort pr 10 løpere. Det er lanefee basert på antall løpere. Detaljer gis ved booking.

Arrangere renn i Marikollen

Om din klubb/lag ønsker å arrangere renn i Marikollen så ta kontakt med Tommy Akselsen, tommy@rsk.no mob 90979033. Vi har både tidtaker og lydutstyr som kan lånes ved behov.