Praktisk informasjon

Løypekart - Marikollen

Skipass

Du er velkommen til å nyte fantastiske dager i bakkene våre. Vi selger heiskort både på nett og fysisk i Marikollen.

Alle må ha et SkiData KeyCard for å kunne bruke våre heiser (t-krok og skålheiser). Det kan man enten kjøpe i nettbutikken eller i heiskortutsalget. SkiData KeyCard kan gjenbrukes hos oss eller andre skisentre som har samme heiskortløsning. Barn under 6 år kjører gratis om de har hjelm og i følge med voksne som kjøper heiskort. SkiData KeyCard må de under 6 år ha for å kunne bruke skålheisene og t-kroken. SkiData KeyCard lades opp i heiskortutsalget eller kjøpes i nettbutikken ved kjøp av voksen-kort.

Barnebåndet er gratis og verken voksne eller barn trenger heiskort der.

Heiskort er rimeligere via nettbutikken enn fysisk i utsalget i Marikollen.

Heiskort for personer med kommunalt utstedt ledsagerbevis koster som oppført på prislisten. Antall ledsagere oppført på ledsagerbeviset har gratis heiskort, men må ha eget Skidata Keycard.

Det gis ingen erstatning ved uforutsette driftsstans f.eks. ved dårlig vær, strømbrudd, maskinfeil e.l. Ved misbruk eller brudd på anleggets regler kan kortet inndras og personer bortvises fra anlegget. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser uten varsel.

Priser

Priser for heiskort sesongen 2024/2025 vil komme høsten 2024

(Online-priser i parentes).

Heiskort Barn/Ungdom
(7-15år)
Voksen
(16+ år)
Dagskort (lør-søn)
360 (325)
395 (360)
Kveldskort (tir-fre)
250 (225)
270 (250)
Weekend (lørdag og søndag)
595 (550)
675 (620)
Happy Friday
220 (170)
220 (170)
Enkeltur
65
100
Klippekort (10 klipp)
560
730
Sesongkort
3100
3585
Keycard
75
75
Knøttekort: Barn til og med 6 år er GRATIS dersom de bruker hjelm, og er i følge med en voksen som kjøper heiskort.
Gratis
Ledsager med ledsagerbevis
Gratis

Black week (mandag 21.nov kl 00.00 til søndag 27 kl 23.59) er det 20% på gavekort for dagskort og kveldskort! (rød pris)

Åpningstider

Skålheisen i MK3, t-kroken i MK1, barnebåndet og kafeen er nå åpnet. Ny heis (MK4) er også åpnet!

Kafeen og barnebåndet vil ha samme åpningstider som skisenteret.
 Mandager er anlegget stengt for publikum, da er det trening for de som står aktivt i Rælingen Skiklubb Alpin. BagJumpen er foreløpig stengt  pga bygging av helårsanlegg.

Anlegget stenger søndag 7. april 2024. Velkommen tilbake neste sesong.

 

 

 
Skisenteret
Stengt for 2023-24 sesongen – vi åpner så fort ny vinter kommer med snø. Velkommen tilbake!

l 17:30-21:00

LØRDAG og SØNDAG: Kl 11:00 – 16:00

BagJump (Stengt)

vi kommer tilbake med info når den åpnes. Det bygges hopp/inrun med plast slik at dette skal kunne brukes hele året.

Åpningstider i Påsken 2024

Hver dag kl. 11-16

Heiser og løyper

Vi har 4 nedfarter, tre heiser (to skålheiser og t-krok), et barnebånd og BagJump.

Sesongen 2023-24 åpnet en ny nedfart og en ny skålheis. Den går fra toppen av eksisterende skålheis, går forbi BagJumpen og avstigningen er på oversiden.

BagJumpen står permanent i Marikollen Skisenter.

Marikollen er fortsatt under utbygging. Når hele anlegget er ferdigstilt vil vi ha syv nedfarter og fire heiser.

Arrangementer

Renn og andre arrangementer som er planlagt i Marikollen vil bli lagt ut her

Når det pågår renn vil deler av bakken være stengt fram til rennet er ferdig.

Følg med og se hvilke aktiviteter som legges ut av våre samarbeidspartnere

Gavekort

Kjøp gavekort!

Nå kan du enkelt kjøpe gavekort og betale med enten Visa, Maestro, Mastercard eller Vipps. Plukk ut hvilket gavekort du ønsker å kjøpe, og etter fullført betaling får du gavekortet sendt direkte til din e-post.

Marikollens kafé og kiosker

Velkommen til kaféen / varmestua og andre serveringssteder

Åpningstidene er de samme som resten av skisenteret. Hos oss kan du få kjøpt noe godt å drikke på, både varmt og kaldt. Vi har også verdens beste kanelsnurre «Maribolla», vafler, toast og noen andre småretter for å mette de som er sultne. Selvfølgelig har vi noe søtt og godt i tillegg til mineralvann og varme drikker. Ta turen innom for å nyte en god kopp kakao foran peisen.

Lavvoen står midt i bakken og er åpen i helgene. Du kommer dit med både skålheisen og t-kroken. Her kan du nyte medbrakt matpakke eller kjøpe noe godt i kiosken tilhørende lavvoen.

Barnebakken

I Marikollen har vi gratis barneområde for barn og nybegynnere på ski!

I samarbeid med hovedsponsoren Sparebank 1 Østlandet utviklet derfor Rælingen skiklubb alpin et eget barneområde tilknyttet det øvrige alpinanlegget, kafeen og lysløypa i Marikollen. I barneområdet er det gratis å kjøre ski, familier kan benytte seg av grillhytter og bålpanner, og anlegget har egen akebakke. Barnebåndet frakter barn og skiløpere opp bakken. Her kan de aller minste barna oppleve mestring og utvikle skiferdigheter blant morsomme figurer i barneløypa. Barneområdet stod ferdig til sesongen 2019/20.

Vi gjør alle oppmerksomme på at barnebåndet KUN er for barn og skiløpere. Dette for å unngå ødeleggelser på båndet da dette er beregnet på skiløpere og lettere personer uten ski. Så voksne UTEN ski må gå ved siden av. Vi ber om at alle respekterer dette slik at vi kan fortsette med dette flotte tilbudet!!

Skiskole

Rælingen Skiklubb Alpin har gleden av å invitere til Henrik Kristoffersen skiskole.

Gjennom skiskolen vil barna utvikle grunnleggende skiferdigheter og teknikk.

Våre dyktige instruktører, som også er trenere i alpinklubben, sørger for et variert aktivitetsprogram tilpasset det enkelte barns ferdighetsnivå. Formålet med skiskolen er å lære barna god skiteknikk slik at de kan oppleve mestring og skiglede i alpinbakken.

Veibeskrivelse

Marikollen ligger bare noen minutter unna Lillestrøm

Fra Lillestrøm sentrum tar det ca. 8 minutter med bil, eller 15 min med buss.

Leie Marikollen

Bedrifter og skoler kan leie hele eller deler av Marikollen Skisenter. Lag, klubber og skigymnas kan leie traseer for trening eller BagJumpen.

Det er kun fantasien som setter en stopper for hva som kan arrangeres hos oss. Om din bedrift vil arrangere et renn for hele bedriften legger vi til rette for det, om din skole ønsker skolekjøring hos oss er dere hjertelig velkommen. Om du som privatperson skal arrangere et spektakulært jubileum er det bare å ta kontakt med oss.

Marikollhytta leies ut til arrangementer. Se her for mer informasjon: Rælingen FK – Utleie Klubbhuset (rfk.no)

Trene i Marikollen

Trene eller arrangere renn i Marikollen

Klubber, lag og skigymnas kan trene i Marikollen etter avtale. Marikollen har blitt FIS-godkjent og har flotte treningsmuligheter – for både SL og SSL. Det er tilgjengelig traseer på dagtid og utenfor åpningstidene. For booking, ta kontakt med Sportslig leder, Tommy Akselsen, på mail Tommy@rsk.no eller mobil 90979033.

Løperkort kjøpes online og egen promokode fås ved bestilling av trase. Det gis et gratis trenerkort pr 10 løpere. Det er lanefee basert på antall løpere. Detaljer gis ved booking.

Arrangere renn i Marikollen

Om din klubb/lag ønsker å arrangere renn i Marikollen så ta kontakt med Tommy Akselsen, tommy@rsk.no mob 90979033. Vi har både tidtaker og lydutstyr som kan lånes ved behov.